Skip to main content

Heythuysen

Heythuysen is dé kern van de Gemeente Leudal met een uitgebreid aanbod aan winkels en andere bedrijven. Een bruisend dorp met heerlijke en gezellige horeca en vele leuke winkels. Zie www.heythuysencentrum.info voor meer informatie en het aanbod.

De Gemeente Leudal bestaat uit de kernen Heythuysen, Haelen, Roggel, Horn, Neer, Baexem, Grathem, Ittervoort, Ell, Neeritter, Kelpen-Oler, Hunsel, Buggenum, Heibloem, Nunhem en Haler.

Over ons

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijn, (speciaal) bier, gedistilleerd en relatiegeschenken. De grootste en meest complete slijterij van de Gemeente Leudal!! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en onze speerpunten zijn service en advies. Wij hebben wel degelijk het besef dat we daar onderscheid mee kunnen maken.

Wij zijn aangesloten bij “De Wijnproevers”. “De Wijnproevers” is een groep van 28 zelfstandige slijterijen door heel Nederland die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Wij selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden U die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan. Een optimale prijs/kwaliteitverhouding is waar “De Wijnproevers” voor staan.

Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnen, gedistilleerd, pils, speciaal bieren, frisdrank, alcoholvrije dranken en ga zo maar door. Mochten wij een product niet op voorraad hebben dan krijgen wij wekelijks van diverse leveranciers geleverd en zullen wij altijd proberen dit product voor U te bestellen. Ook zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, zowel voor de particulier als bedrijven. Wat betreft het advies kunnen wij natuurlijk niet zonder een gedegen opleiding. Enkele personeelsleden beschikken over diverse vakdiploma’s, waaronder het Slijtersvakdiploma (Wijncertificaat, Biercertificaat en Gedistilleerdcertificaat) en Vinoloog van de Wijnacademie. Heeft U een leuk menu samengesteld, dan kunnen wij U uiteraard ook van een bijpassend wijnadvies voorzien. Ook hebben wij enkele tapinstallaties, koelkasten en een ruime hoeveelheid statafels die wij verhuren. Dranken die over zijn kunnen onder enkele voorwaarden retour en haalt U bij ons de drank dan krijgt U er het bijbehorend glaswerk gratis in bruikleen bij. Wij kunnen U een passend advies geven voor U feest of partij, over hoeveelheden en keuzes.

Onze definitie van een goed advies; “Het moet beginnen en eindigen met een glimlach!”

Wij zien U graag eens in onze winkel. – Team Wijnhuis Heythuysen

Ons team

Gradje Nijssen

Slijtersvakdiploma, Vinoloog van de Wijnacademie

Eigenaar sinds 2012. Al vanaf 2000 werkzaam in de slijterij. “Het blijft een leuk vak, veel contact met leuke mensen en het is heerlijk om weer een passend advies te kunnen geven.”

Veerle van Hout

Biercertificaat

Onze bierspecialist! Altijd bezig om mooie, lekkere en bijzondere bieren op ons schap te krijgen. Komt er weer een bericht op de socials met “Nieuwe Bieren”, dan heeft Veerle deze waarschijnlijk allemaal besteld. Daarnaast een bijzondere interesse in mooie whisky’s en andere distillaten.

Daisy Wijlaars

Wijncertificaat

Daisy houdt zich bij ons met name bezig met de inkoop van onze uitgebreide wijncollectie. Met haar horeca-achtergrond kan ze erg genieten van mooie wijn-spijs combinaties. Haar passie voor de wijnen brengt ze graag over.

Dennis Deckers

Wijncertificaat

Dennis komt ook uit de horeca en heeft gastvrijheid, net als zijn collega’s, hoog in het vaandel staan. Dennis zorgt er weer voor dat er voldoende voorraad en een ruime keuze is in whisky, rum, cognac, jenever, likeur, shotjes en ga zo maar door.

Daniël Mom

Daniël komt ons, altijd met een glimlach, assisteren tijdens de weekenden en vakanties. Altijd geïnteresseerd in alles wat er zich in de winkel afspeelt.