Over Wijnhuis Heythuysen

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijn, (speciaal) bier, gedistilleerd, relatiegeschenken, hierin hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze speerpunten zijn service en advies. Wij hebben wel degelijk het besef dat we daar onderscheid mee kunnen maken. Wij zijn aangesloten bij “De Wijnproevers”. “De Wijnproevers” is een groep van 44 zelfstandige slijterijen door heel Nederland die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Wij selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden U die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan. Een optimale prijs/kwaliteitverhouding is waar “De Wijnproevers” voor staan.

Heythuysen is de centrumgemeente van de mooie Gemeente Leudal,  ontstaan uit de gemeente Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. Een mooie natuurrijke omgeving met een bruisend verenigingsleven, een schat aan cultureel erfgoed en bruisend toerisme.

Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnen, gedistilleerd, pils, speciaal bieren, frisdrank, alcoholvrije dranken en ga zo maar door. Mochten wij een product niet op voorraad hebben dan krijgen wij wekelijks van diverse leveranciers geleverd en zullen wij altijd proberen dit product voor U te bestellen. Ook zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, zowel voor de particulier als bedrijven. Wat betreft het advies kunnen wij natuurlijk niet zonder een gedegen opleiding. Enkele personeelsleden beschikken over diverse vakdiploma’s, waaronder het Slijtersvakdiploma (Wijncertificaat, Biercertificaat en Gedistilleerdcertificaat) en Vinoloog van de Wijnacademie. Heeft U een leuk menu samengesteld, dan kunnen wij U uiteraard ook van een bijpassend wijnadvies voorzien. Ook hebben wij enkele tapinstallaties, koelkasten en een ruime hoeveelheid statafels die wij verhuren. Dranken die over zijn kunnen onder enkele voorwaarden retour en haalt U bij ons de drank dan krijgt U er het bijbehorend glaswerk gratis in bruikleen bij. Wij kunnen U een passend advies geven voor U feest of partij, over hoeveelheden en keuzes.

Met ingang van 1 februari 2012 is Wijnhuis Heythuysen in handen van Gradje Nijssen. Hij is voor de meesten geen onbekende. Hij is hier vanaf 2002 werkzaam als bedrijfsleider. Gradje heeft daarvoor enige tijd in de horeca gewerkt en ook een horecaopleiding gevolgd.

Onze definitie van een goed advies; “Het moet beginnen en eindigen met een glimlach!”

Wij zien U graag eens in onze winkel. – Team Wijnhuis Heythuysen

Ons team

Gradje Nijssen

Opleidingen: Slijtersvakdiploma, Vinoloog van de Wijnacademie

Eigenaar sinds 2012. Al vanaf 2000 werkzaam in de slijterij. “Het blijft een leuk vak, veel contact met leuke mensen en het is heerlijk om weer een passend advies te kunnen geven.”

Marloes Vossen

Marloes Vossen

Wijnkenner in spe en altijd vrolijk!

Jelle Driegen

Bezige Bij met een groeiende passie voor de diverse dranken.