Skip to main content

Wijnhuis Heythuysen

Al deze relatiegeschenken staan ruim gepresenteerd in onze winkel. Voor vragen over ons assortiment kunt U altijd contact met ons opnemen. Uiteraard bent U ook van harte welkom in onze winkel.

Relatiegeschenken

Wij hebben binnen ons pand een aparte winkel voor relatiegeschenken en delicatessen. Het overgrote deel van deze relatiegeschenken stellen wij zelf samen. Ook hierin is de keuze weer heel divers en uitgebreid, van de standaard wijnkisten- en dozen tot verschillende bier- en wijnpakketten, eventueel aangevuld met delicatessen en andere toebehoren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om pakketten samen te stellen naar uw eigen wens. Door het jaar heen maken wij ook geschenken met diverse thema’s als; carnaval, pasen, moeder- en vaderdag, kerstmis, de diverse jaargetijden, enzovoorts.

Wilt U voor uw bedrijf, klanten of medewerkers, leuke relatiegeschenken laten maken, dan nodigen wij U van harte uit om eens een bezoek aan onze winkel te brengen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en een pakket naar uw wens samen stellen. Ook is er de mogelijkheid om te werken met eigen etiketten of met uw eigen logo bedrukte wijnkisten, of –dozen. Houdt hierbij wel rekening met een levertijd.